auto stoom reinigingsbedrijf

Veel mensen brengen vele uren per dag in hun auto. Het schoonmaken van auto interieur kost echter veel tijd en geeft vaak niet het resultaat dat u graag wilt.

 

Onze auto reinigingsbedrijf helpt u auto-interieur schoon, hygiënisch, fris en lekker ruikend te houden.

Het werk van Matraxx Bio Cleaning schoonmaakbedrijf kenmerkt zich door hoge kwaliteit en de garantie op resultaat.

Wij hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot een gespecialiseerd bedrijf op gebied van meubel- en matrasreiniging en het reinigen van auto interieurs.

 

Eerlijke prijzen, snel resultaat en hoge kwaliteit staan centraal bij Matraxx Bio Cleaning. Onze team vindt het belangrijk dat iedere klant positief verrast wordt door het resultaat van ons werk. Wij hebben als doel om schone, frisse en hygiënische auto interieur te leveren, door het gebruik van professionele stoommachines en 100% bio-vriendelijke reinigingsmiddelen met probiotica.

Auto Stoomreinigen

Auto interieur reiniging

Geen tijd of niet de juiste middelen om nare geurtjes, vlekken en vuil uit uw auto interieur te verwijderen?

Maak makkelijk een afspraak met Matraxx Bio Cleaning. Met professionele en duurzame producten reinigt Matraxx ook uw auto interieur  op locatie!

Hoe werkt auto interieur reiniging?

Een auto interieur reiniging begin met een het grondig stofzuigen van uw auto. Zo worden kruimels, vuil en stof verwijderd.

Hierna wordt de bekleding van uw auto besproeid met warm water en vervolgens worden alle hardnekkige vlekken ingespoten met een professioneel en duurzaam Knol Shield reinigingsmiddel. 

Nadat het reinigingsmiddel goed in de vlekken is ingetrokken, borstelen we het reinigingsmiddel in op de vlekken, zodat al het vuil uit de bekleding wordt losgemaakt. 

 

Hierna volgt een dieptereiniging met de professionele stoomreiniger van Knol gebruikt. De Greensteamer 8, waarbij gebruik wordt gemaakt van een krachtige sproei-extractie methode, waardoor vuil en vlekken van de zitplaatsen worden verwijderd en afgevoerd.

 

Hierna volgt een inspectie om te zien of het gewenste resultaat is behaald.

Over Matraxx bio cleaning

Robert Geer is de visionair achter Matraxx. Hij is een ondernemer die continue de zakelijke mogelijkheden verkent en op zoek is naar niche producten of servicemogelijkheden die kunnen worden geïnnoveerd.

 

Robert Geer werd geboren op 20 januari 1971. Hij woont momenteel in Paramaribo, de hoofdstad van Suriname, en is de vader van een dochtertje. Van 1991 tot 2000  heeft Robert zijn tijd doorgebracht in Nederland. Robert begon zijn reis met een kleine afhaal en bezorgservice in Rotterdam.

 

Aangezien Robert’s wortels altijd al in Suriname waren, werd hij aangetrokken tot Suriname, vooral toen hij de mogelijkheden zag. Hij deed hier een aantal zaken met betrekking tot kleding, restaurant, landbouw en hout. Het ging niet altijd naar wens, echter gaf hij niet op.

 

Missie

Het stimuleren van een schone, gezonde en frisse levensstijl met onze producten en diensten.

 

Visie

Het creëren en innoveren van producten en diensten ter bevordering van een gezonde levensstijl, het coachen van onze gewaardeerde klanten over de waarde van een gezonde levensstijl en het omzetten van klanten naar zelfstandige ondernemers.

Matraxx BIO Cleaning 200x80