Geur marketing

Wat valt je op als je een kantoor binnenstapt? U merkt waarschijnlijk of het schoon of rommelig is. U kunt ook de geur opmerken. Geuren kunnen een blijvende indruk achterlaten bij bezoekers en werknemers, dus zorg ervoor dat uw bedrijf gevuld is met aangename geuren in plaats van aanstootgevende geuren.

Bij Matraxx kunnen we een geuronderhoudspakket aanbieden om ervoor te zorgen dat de geur van uw woning niemand beledigt. We stemmen ons geuronderhoudsprogramma af op uw operationele behoeften.

 

Het kan zijn:

  •  Reukverdrijvers voor toiletten
  • Luchtverfrissers
  • Frisse introductie in de lobby / vestibule
  • Gemeenschappelijke sproeiers

 

Het reukvermogen is de sterkste en meest primaire van al onze zintuigen. Het beschermt ons tegen het drinken van melk die zuur is geworden en maakt ons attent op de aanwezigheid van aardgas. Het herinnert ons levendig aan momenten – goed of slecht – die we decennia geleden voor het eerst hebben meegemaakt. Het is de eerste van onze zintuigen die evolueert in de evolutionaire keten en het zintuig met het sterkste, meest nauwkeurige niveau van herinnering. Geur wordt verwerkt door het limbische systeem in onze hersenen dat verantwoordelijk is voor geheugen- en emotieprocessen.

In marketing kan geur zeer effectief zijn om ons te helpen het ene product van het andere te onderscheiden. Het kan een herinnering of verlangen oproepen dat van invloed is op een aankoopbeslissing. Als alternatief kan geur ons herinneren aan aangename associaties, of dat nu ‘thuis’, het strand of een weiland is. Deze verenigingen helpen om een ​​omgeving te creëren waarin we ons op ons gemak voelen, ‘thuis’. In een consumentenomgeving heeft dit invloed op onze beslissing om langer te blijven en meer te consumeren.

 

In alle branches gebruiken bedrijven geur als onderdeel van multi-sensorische marketingstrategieën om de ervaringen van klanten met een locatie en zijn producten of services te verbeteren. Deze ervaringen stellen klanten in staat om diepere herinneringen en emotionele banden met het merk te ontwikkelen en verkoop en loyaliteit te bevorderen. Matraxx Services NV, is een leider in geurmarketing en onderhoud. U kunt uw unieke geur voor uw ruimte aanvragen, die alleen uniek is voor uw ruimte. Het is een geweldige branding- en marketingtool, vooral als er veel klanten uw ruimte binnenkomen. Klanten zullen zich onmiddellijk identificeren met de geur wanneer ze verschillende locaties bezoeken, aangezien u op alle locaties een merkgeur / geur voor uw bedrijf / merk heeft. Dit is niet alleen voor bedrijven, maar ook voor woningen.

 

Als je fris wakker wilt worden, of gasten hebt en een fris gevoel wilt achterlaten, maken onze geuronderhoudssystemen het nu gemakkelijker dan ooit. Zakelijk of particulier, wij helpen u om uw geur / geur in uw leefruimte te beheren. Onze geurboxen worden geplaatst met uw unieke geur en geprogrammeerd om op specifieke tijden en intervallen te spuiten. Ons geuronderhoudsteam komt regelmatig langs om ze bij te vullen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en kunt genieten van een betere kwaliteit van leven.

Vloer stoomreiniger

Onze professionele schoonmaakdiensten kunnen worden ingehuurd om uw vloer schoon te maken en ze er fris en schoon uit te laten zien. Het geeft dit tapijt een nieuw leven. We gebruiken krachtige machines en door de intense kracht kan het voldoende wasmiddel in het tapijt spuiten en zo meer water opzuigen. Ons proces en onze gebruikte technologie helpen tapijten ook sneller te drogen.

 

Voor het schoonreiniger van uw tapijt of  meubels maakt Matraxx Bio Cleaning gebruikt van de welbekende Greensteaming stoomreiniging, professioneel apparatuur die heet water in de vezels spuit om het opgehoopte vuil te verwijderen. Deze verwarmde applicatie helpt om eventuele bacteriën, ziektekiemen, mijten en andere gifstoffen die aanwezig zijn te verminderen.

Het aangebrachte vochtgehalte kan gemakkelijk worden gecontroleerd, afhankelijk van het oppervlak dat wordt bewerkt, om het onderliggende materiaal niet te beschadigen. Het overtollige water samen met het losgemaakte vuil wordt vervolgens verwijderd met behulp van de afzuigcomponent van de apparatuur. De diepte waarmee deze methode wordt behandeld, vermindert niet alleen de schadelijke allergenen, het verbetert ook het algehele uiterlijk en de levensduur van de vloerbedekking aanzienlijk.

In tegenstelling tot de vergeling die door veel witmakers kan ontstaan, is er bij gebruik van heet water en stoom weinig kans op verkleuring. Deze techniek droogt doorgaans vrij snel, terwijl de aard van sommige shampoo op waterbasis een langere droogtijd vereist. Hervervuiling wordt ook tot een minimum beperkt als het gestoomde materiaal voor gebruik grondig wordt gedroogd.

Banken en stoelen zijn niet alleen kwetsbaar voor oppervlaktevlekken, stof en vuil, maar vuil kan ook diep in de vezels worden ingebed. Zelfs als u het vuil niet kunt zien, is het er, dus omwille van de reinheid en hygiëne is het regelmatig schoonmaken van de bekleding erg belangrijk.

Onze Matraxx team kan uw meubels na elke schoonmaakbeurt ontgeuren en beschermen, net als bij onze tapijtreinigingsdiensten. Onze experts spuiten de beschermer met probiotica producten van Knol Shield op uw meubels om een onzichtbare barrière rond de vezels te creëren. Dit verbetert de weerstand tegen droge grond, vlekken op waterbasis en dagelijkse slijtage. We kunnen ook een deodorant aanbrengen die geurtjes neutraliseert door ze bij de bron te elimineren.

 

Na elke meubelreiniging heerst er een frisse, schone geur en blijven uw meubelen er jaar na jaar geweldig uitzien. Zelfs lederen meubels moeten regelmatig worden schoongemaakt. Het neemt hetzelfde vuil en dezelfde vervuilende stoffen op als gestoffeerde meubels. Maar in tegenstelling tot gestoffeerde meubels wordt leer in de loop van de tijd geconfronteerd met de extra uitdaging van verloren vocht en zachtheid. In de winkel gekochte leerreinigers en conditioners bieden onmiddellijke verlichting, maar kunnen ook langdurige schade aanrichten.

Goed onderhoud vraagt om een ervaren vakman. Dus neem geen genoegen met saai. En koop geen nieuwe. Laat onze professionele diepe reiniging uw favoriete stoel of bank nieuw leven inblazen.

 

Van bankreiniging tot bankreiniging tot al het gestoffeerde en leren meubilair in uw huis, zorg voor een schoonmaak waarop u kunt vertrouwen.