Schoonmaken met Probiotica

Matraxx Bio Cleaning maakt alleen gebruikt van KNOL SHIELD® PROBIOTIC producten. Probiotisch schoonmaken is op dit moment één van de beste reinigings- en vernevelprogramma’s van dit moment. Door middel van probiotica en andere 100% natuurlijke ingrediënten ben je in staat om een veilig microbioom op te zetten.

Met behulp van een beschermende beschermende probiotica blijft je lucht en huid volledig zuiver. 

Knol Shield Logo

Meest gestelde vragen over 
Probiotisch schoonmaken:

 • Wat is Probiotica?

  Probiotica zijn de goede bacteriën die aan KNOL SHIELD schoonmaakmiddelen worden toegevoegd. Ze breken organische vervuiling af en zorgen ervoor dat de ongezonde en stinkende bacteriën zich niet meer kunnen vermeerderen. Probiotica worden ook wel bacteriologische reinigers genoemd.

 • Wat is een Prebiotic?

  ‘Pre’ staat juist voor iets bijdragen. Prebiotica is als het ware de voeding van de bacteriën. En in Knol Shield producten is het de voeding van probiotica.

 • Wat zijn de voordelen van Probiotic reinigen?

  - Probiotica breken organisch vuil af
  - Probiotica zorgen voor een gezonde microflora
  - Probiotische schoonmaakmiddelen maken zeer grondig schoon
  - Probiotische schoonmaakmiddelen laten nuttige bacteriën achter zodat hun effect niet ophoudt na één schoonmaakbeurt. Ze maken dus langdurig schoon.

 • Wat is een Microbioom?

  Het microbioom bestaat uit alle bacteriën, gisten en virussen die in en op ons lichaam zitten. We noemen dit ook wel micro-organismen. Andere woorden voor microbioom zijn microbiota of microflora. Het microbioom beschermt tegen ziekteverwekkers en de vertering van vezels.

KNOL Probiotic Verified-programma

Bedrijven die zijn goedgekeurd zijn onder het KNOL Shield Verified-programma, zijn in staat om het beeldmerk en/of de term ‘KNOL Shield Process Verified’ te gebruiken op promotiemateriaal. Wil een bedrijf het beeldmerk en/of de term gebruiken, dan moet dit bedrijf altijd beschikken over een gedefinieerd proces om ervoor te zorgen dat het schild op de juiste manier worden gebruikt. 

Greensteaming Stoomreiniger

Greensteaming ® is een Nederlands merk voor stoomreinigers, speciaal voor tapijt, meubilair en auto reinigen ontwikkeld en designed door het bedrijf KNOL. Zo hebben ze reeds meer dan 30 jaar ervaring binnen de stoomreinigers- en schoonmaakindustrie.

 

Matraxx Bio Cleaning is een geregistreerde importeur in Suriname en werkt nauw samen met KNOL Cleaning Solutions in Nederland.

 

Heeft u ook interesse in een professionele stoomreiniger voor uw bedrijf, contact Matraxx Bio Cleaning voor meer informatie.

 

Over Matraxx bio cleaning in Suriname

Robert Geer is de visionair achter Matraxx. Hij is een ondernemer die continue de zakelijke mogelijkheden verkent en op zoek is naar niche producten of servicemogelijkheden die kunnen worden geïnnoveerd.

 

Robert Geer werd geboren op 20 januari 1971. Hij woont momenteel in Paramaribo, de hoofdstad van Suriname, en is de vader van een dochtertje. Van 1991 tot 2000  heeft Robert zijn tijd doorgebracht in Nederland. Robert begon zijn reis met een kleine afhaal en bezorgservice in Rotterdam.

 

Aangezien Robert’s wortels altijd al in Suriname waren, werd hij aangetrokken tot Suriname, vooral toen hij de mogelijkheden zag. Hij deed hier een aantal zaken met betrekking tot kleding, restaurant, landbouw en hout. Het ging niet altijd naar wens, echter gaf hij niet op.

 

Missie

Het stimuleren van een schone, gezonde en frisse levensstijl met onze producten en diensten.

 

Visie

Het creëren en innoveren van producten en diensten ter bevordering van een gezonde levensstijl, het coachen van onze gewaardeerde klanten over de waarde van een gezonde levensstijl en het omzetten van klanten naar zelfstandige ondernemers.

Matraxx BIO Cleaning 200x80