Tapijt & meubilair stoomreiniger

Onze professionele schoonmaakdiensten kunnen worden ingehuurd om uw tapijten schoon te maken en ze er fris en schoon uit te laten zien. Het geeft dit tapijt een nieuw leven. We gebruiken krachtige machines en door de intense kracht kan het voldoende wasmiddel in het tapijt spuiten en zo meer water opzuigen. Ons proces en onze gebruikte technologie helpen tapijten ook sneller te drogen.

 

Voor het schoonreiniger van uw tapijt of  meubels maakt Matraxx Bio Cleaning gebruikt van de welbekende Greensteaming stoomreiniging, professioneel apparatuur die heet water in de vezels spuit om het opgehoopte vuil te verwijderen. Deze verwarmde applicatie helpt om eventuele bacteriën, ziektekiemen, mijten en andere gifstoffen die aanwezig zijn te verminderen.

Tapijt Reinigen Suriname

Het aangebrachte vochtgehalte kan gemakkelijk worden gecontroleerd, afhankelijk van het oppervlak dat wordt bewerkt, om het onderliggende materiaal niet te beschadigen. Het overtollige water samen met het losgemaakte vuil wordt vervolgens verwijderd met behulp van de afzuigcomponent van de apparatuur. De diepte waarmee deze methode wordt behandeld, vermindert niet alleen de schadelijke allergenen, het verbetert ook het algehele uiterlijk en de levensduur van de vloerbedekking aanzienlijk.

In tegenstelling tot de vergeling die door veel witmakers kan ontstaan, is er bij gebruik van heet water en stoom weinig kans op verkleuring. Deze techniek droogt doorgaans vrij snel, terwijl de aard van sommige shampoo op waterbasis een langere droogtijd vereist. Hervervuiling wordt ook tot een minimum beperkt als het gestoomde materiaal voor gebruik grondig wordt gedroogd.

Banken en stoelen zijn niet alleen kwetsbaar voor oppervlaktevlekken, stof en vuil, maar vuil kan ook diep in de vezels worden ingebed. Zelfs als u het vuil niet kunt zien, is het er, dus omwille van de reinheid en hygiëne is het regelmatig schoonmaken van de bekleding erg belangrijk.

Onze Matraxx team kan uw meubels na elke schoonmaakbeurt ontgeuren en beschermen, net als bij onze tapijtreinigingsdiensten. Onze experts spuiten de beschermer met probiotica producten van Knol Shield op uw meubels om een onzichtbare barrière rond de vezels te creëren. Dit verbetert de weerstand tegen droge grond, vlekken op waterbasis en dagelijkse slijtage. We kunnen ook een deodorant aanbrengen die geurtjes neutraliseert door ze bij de bron te elimineren.

 

Na elke meubelreiniging heerst er een frisse, schone geur en blijven uw meubelen er jaar na jaar geweldig uitzien. Zelfs lederen meubels moeten regelmatig worden schoongemaakt. Het neemt hetzelfde vuil en dezelfde vervuilende stoffen op als gestoffeerde meubels. Maar in tegenstelling tot gestoffeerde meubels wordt leer in de loop van de tijd geconfronteerd met de extra uitdaging van verloren vocht en zachtheid. In de winkel gekochte leerreinigers en conditioners bieden onmiddellijke verlichting, maar kunnen ook langdurige schade aanrichten.

Goed onderhoud vraagt om een ervaren vakman. Dus neem geen genoegen met saai. En koop geen nieuwe. Laat onze professionele diepe reiniging uw favoriete stoel of bank nieuw leven inblazen.

 

Van bankreiniging tot bankreiniging tot al het gestoffeerde en leren meubilair in uw huis, zorg voor een schoonmaak waarop u kunt vertrouwen.

Over Matraxx bio cleaning

Robert Geer is de visionair achter Matraxx. Hij is een ondernemer die continue de zakelijke mogelijkheden verkent en op zoek is naar niche producten of servicemogelijkheden die kunnen worden geïnnoveerd.

 

Robert Geer werd geboren op 20 januari 1971. Hij woont momenteel in Paramaribo, de hoofdstad van Suriname, en is de vader van een dochtertje. Van 1991 tot 2000  heeft Robert zijn tijd doorgebracht in Nederland. Robert begon zijn reis met een kleine afhaal en bezorgservice in Rotterdam.

 

Aangezien Robert’s wortels altijd al in Suriname waren, werd hij aangetrokken tot Suriname, vooral toen hij de mogelijkheden zag. Hij deed hier een aantal zaken met betrekking tot kleding, restaurant, landbouw en hout. Het ging niet altijd naar wens, echter gaf hij niet op.

 

Missie

Het stimuleren van een schone, gezonde en frisse levensstijl met onze producten en diensten.

 

Visie

Het creëren en innoveren van producten en diensten ter bevordering van een gezonde levensstijl, het coachen van onze gewaardeerde klanten over de waarde van een gezonde levensstijl en het omzetten van klanten naar zelfstandige ondernemers.

Matraxx BIO Cleaning 200x80