Investerings mogelijkheden

Als u geïnteresseerd bent in het zijn van een investeerder partner en Matraxx in uw land wilt opzetten, kunt u ervoor kiezen om dit te doen. Je zult niet alleen een leverancier en distributeur zijn maar, ook onze billijkheid recht partner. Dit zal u deel maken van onze Business Affiliate Program of BAP.

 

Als onderdeel van de International BAP of IBAP zult u Matraxx runnen in uw land en een deel van de Global Matraxx Network worden.

 

U zult investeren in het volgende:

 

  1. Infrastructuur – kantoorruimte, opzetten van bottelarij, kantoormeubilair en armatuur.
  2. Adverteren – Eerste 6 maanden plaatsingskosten van televisiereclame, radio en kranten.
  3. Startup HR kosten – Team van 4 – salarissen

 

Matraxx Principal zal investeren volgens onderstaande procedure:

 

  1. Matraxx Principal zal investeren in uw training in Suriname  (maximum 1 person ) voor een orientatie periode van 3 maanden nadat het bedrijf zich heeft verwerkt in het betreffende land. Filiaal representatieve dient op zijn/ haar eigen kosten naar Suriname te komen en dient te zorgen voor zijn/ haar accommodatie kosten en maaltijdvergoeding.
  1. Matraxx Principal zal zorgen voor het opzetten van een ‘On-ground Business Incubation’ programma waarin de Equity partner tot gids zal dienen voor 3 extra maanden in het betreffende land en zal het gehele personeel trainen en controleren. Gedurende deze periode zal Matraxx een Landmanager en een Financieel Adviseur naar het betreffende land sturen om de incubatie te overzien. Matraxx zal accommodatie en maaltijdvergoeding op zich nemen.
  1. Matraxx Principal zal investeren in het plaatsen van een permanente landmanager in uw land. Salaris zal worden betaald door ons, maar woon-/ huisvestiging en de kosten van de maaltijden moet worden opgevangen door Matraxx Equity Filiaal. Dit is van toepassing na de Oriëntatie periode en zal samen met de incubatie periode beginnen. Landmanagers zullen ieder jaar veranderen.

contact