Waarom kiezen voor matraxx

Er zijn maar weinig kunnen tippen van onze inzet voor veiligheid en professionele ervaring. Wij bieden de breedste lijn van reinigingsproducten en diensten, met gespecialiseerde apparatuur, technologie en personeel.

 

 • Veiligheid
  Als onderdeel van onze “Zero Incident” veiligheidscultuur, implementeren we de veiligheid van de prestatie-indicatoren en gebruiken deze criteria om onze productiviteit te reglementeren.

 

 • Kwaliteit
  Wij streven naar de hoogste kwaliteit. We houden ons aan de hoogste normen van verantwoording door het maatstaven van onze prestaties en productiviteit door middel van prestatie-evaluatie, het inschatten en de voltooiing recensie, kwaliteitsbeoordeling en kwantitatieve prestatiemaatstaven. Wij concentreren ons op de details van de taak bij de hand, terwijl we een oogje houden op het grote plaatje voor u als onze klant.

 

 • Productiviteit
  We zijn toegewijd aan het maximaliseren van efficiency door onze kostenbasis laag te houden. We bereiken besparingen door middel van ons kostenbeheersing programma dat onze site coördinator beheert.

 

 • Integriteit
  Elke opdracht telt. Een van onze kernwaarden is ons sterke bedrijfsethiek en integriteit. De bottom line: We doen wat we zeggen dat we zullen doen.

 

 • Aangepast aan uw levensstijl past!
  Wij zijn uw schoonmaak team. Laat het ons weten de data en tijden u wilt, de structuur van een plan dat past binnen uw budget en nooit hoger dan dat! Sommige bedrijven bieden slechts een reeks geschatte percentages, maar hun werkelijke facturen kan veel hoger zijn dan uw verwachtingen. We zullen dat nooit doen. Stel ons op de hoogte van evenementen, feesten, vakantie-evenementen zakelijke evenementen waarbij u schoonmaak nodig heeft en wij zullen voor u zorgen.

 

 • Geuren
  Wat doe je opvalt als je de stap naar een kantoor? Je kunt waarschijnlijk merken als het schoon is of rommelig. Maar de geur en de beleving ervan dragen er ontegenzeggelijk aan bij of u zich er prettig voelt.