mATRAS DIEPTE REINIGING

Onze schoonmaakdienst is het enige matrasreinigingsbedrijf in Suriname dat stoomreinigingsmachines gebruikt om niet alleen uw matrassen schoon te maken, maar ook te ontsmetten.

 

Onze Greensteaming stoomreiniger verwijdert vlekken, vuil en vuile plekken, doodt huisstofmijten, bedwantsen en hun eicellen en 99,9% van de bacteriën. Onze unieke apparatuur en stoomreinigingsmethode omvat het roeren van de vuildeeltjes door tegelijkertijd hete en droge stoominjectie en -afzuiging.

Deze methode zorgt niet alleen voor het verwijderen van vlekken, vuil en dode huidcellen die de huisstofmijt voeden, maar reinigt ook de matrassen door deze van de huisstofmijten en andere micro-organismen te verwijderen.

 

Stoomreiniging verlengt de levensduur van uw matrassen. Stoomreiniging is 100% groen en dus veilig voor de gezondheid van uw gezin en ons milieu. Het bespaart ook enorm op water. Het reinigen van uw matrassen verbetert niet alleen de levensduur van uw matrassen, maar ook de kwaliteit van uw slaap.

Matraxx Bio Cleaning Logo 2022

Over Matraxx bio cleaning

Robert Geer is de visionair achter Matraxx. Hij is een ondernemer die continue de zakelijke mogelijkheden verkent en op zoek is naar niche producten of servicemogelijkheden die kunnen worden geïnnoveerd.

 

Robert Geer werd geboren op 20 januari 1971. Hij woont momenteel in Paramaribo, de hoofdstad van Suriname, en is de vader van een dochtertje. Van 1991 tot 2000  heeft Robert zijn tijd doorgebracht in Nederland. Robert begon zijn reis met een kleine afhaal en bezorgservice in Rotterdam.

 

Aangezien Robert’s wortels altijd al in Suriname waren, werd hij aangetrokken tot Suriname, vooral toen hij de mogelijkheden zag. Hij deed hier een aantal zaken met betrekking tot kleding, restaurant, landbouw en hout. Het ging niet altijd naar wens, echter gaf hij niet op.

 

Missie

Het stimuleren van een schone, gezonde en frisse levensstijl met onze producten en diensten.

 

Visie

Het creëren en innoveren van producten en diensten ter bevordering van een gezonde levensstijl, het coachen van onze gewaardeerde klanten over de waarde van een gezonde levensstijl en het omzetten van klanten naar zelfstandige ondernemers.

Matraxx BIO Cleaning 200x80